• Vi kan hjælpe dig

    Misbrugsbehandling-Kbh er en socialøkonomisk virksomhed og del af DropUd koncernen

Hvem er vi

Misbrugsbehandling-kbh & Privathospitalet Frederiksberg er en del af DropUd koncernen, som blev grundlagt i 2008. DropUd udspringer af et stort hjerte til udsatte unge og voksne og et ønske om at skabe fleksible tilbud af høj kvalitet med udgangspunkt i den enkeltes behov. DropUd er en socialøkonomisk virksomhed, der investerer eventuelt overskud i udvikling og kvalitetssikring af vores tilbud.

DropUds ambulante misbrugsbehandling, Misbrugsbehandling-kbh, er godkendt af Socialtilsynet og findes på Tilbudsportalen. Herudover varetager DropUd misbrugsbehandlingen på tre fængsler, ambulant- og døgnbehandling, som er akkrediteret af Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Her bor vi

Nordre Fasanvej 57
Vej 10 – Opgang 16
2000 Frederiksberg

 Send os en mail

Ring anonymt på:

30 48 02 00

Få hjælp til

  • Stort forbrug af alkohol
  • Misbrug af hash og stoffer
  • Ludomani og pengespil
  • Stort forbrug af computerspil
  • Brug af anabole steroider

Vi tilbyder professionel behandling

Misbrugsbehandling-kbh tilbyder ambulant misbrugsbehandling til børn/ unge og voksne med alkohol- eller stofmisbrug i København, Odense og Århus. Behandlingen er sammensat som fleksibel behandling med udgangspunkt i den enkeltes situation og misbrug.
Behandlingen kan både omhandle individuelle samtaler og gruppesessioner samt afgiftning/ afrusning på ”internatophold”. Tidspunkter for behandlingen kan i stort omfang aftales individuelt, alt efter hvad der passer den enkelte bedst.
Der tilbydes straks-behandling, hvilket betyder, at vi kan stille op med behandling umiddelbart efter henvendelsen. DropUds døgntelefon er åben hele døgnet. Herudover tilbyder vi internatophold i op til 4 uger.

Behandlingsmetode

Misbrugsbehandling-kbh benytter evidensbaserede metoder og har mange års erfaring med afhængighedsbehandling. Personalegruppen består bl.a. af psykiater, læge, diætist, psykologer, krops- og psykoterapeuter, socialrådgivere og pædagoger med terapeutiske efteruddannelser.

Målet med behandlingen er, at klienten får redskaber til at frigøre sig fra sit misbrug og hermed får øget livskvalitet.

>> Læs mere om vores behandlingsmetoder.

Udenom kommunen

Vi er endvidere et tilbud til dig, som ikke ønsker kommunens hjælp, men som ønsker ekstern, kvalificeret hjælp uden kommunens indblanding. Såfremt det længere henne i forløbet viser sig at give mening at inddrage kommunen, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Støtte og behandling hos Misbrugsbehandling-Kbh er fleksibel og kan foregå i eget hjem, på et af vores behandlingscentre eller på et selvvalgt, anonymt sted – Du bestemmer.

Vores behandling benyttes af alle samfundsgrupper. Helt fra børn og unge som har brug for ekstra støtte, til kendte popstjerner som ønsker hjælp til behandling af misbrug.

Misbrugsbehandling-Kbh har afdelinger i hele landet.

Kontakt

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – er du altid velkommen til at ringe til os på 30 48 02 00, hvor du desuden kan booke en tid. Du er også velkommen til at sende os en mail til kontakt@misbrugsbehandling-kbh.dk.

Vores primære behandling ligger ved København på Frederiksberg Hospitals område, men vi tilbyder også behandling i Odense og Århus.